• Eindelijk mochten er weer een aantal wedstrijden gespeeld worden. Hieronder het wedstrijdverslag van de E1. Wat hebben ze genoten!

'Toch nog een beloning na deze lockdown periode, de laatste wedstrijd in de competitieuit in Groenlo stond op de planning. Gisteravond is de tas met de wedstrijdtenues nog snel even afgestoft, met kriebels naar bed want een uitwedstrijd in Groenlo is altijd lastig. De meeste kids zagen er uitgeslapen uit, sommige nog wat wilde haren maar de zin en wil om te winnen straalden ze allemaal uit.

Helaas was superster Linn niet van de partij maar onze coach Mick Mayonade weet altijd wel weer een sterke opstelling op het bord te zetten. We begonnen dan ook met Mila in de goal, Meike, Tjerk, Merle, Cas en Finn in het veld. Tessa en Fenna mochten even de bank lekker warm houden en konden zo de tegenstander goed observeren en kijken waar de zwakke punten liggen.

De begroeting was nog even wennen, hoe ging dat ook alweer vroegen de kids aan elkaar. Het werd dan ook niet echt een overtuigende begroeting maar genoeg om de tegenstander toch te imponeren want na een aantal minuten stonden we al op voorsprong. Na goals van Tjerk, Finn (of was het nou Cas?) en Merle was de ruststand 3-6. Onze topcoach Mick sprak onze oranje krijgers in de rust even toe en zetten de puntjes weer even op de i. Probeer te oefenen op de fastbreak en blijf goed en snel overspelen naar elkaar.
    Tjerk in de goal en Mila op het veld was de standaard wissel. Onze kids waren er op gebrand om de stand uit te breiden en met een goed gevoel dit Corona seizoen af te sluiten. Het resulteerde in mooie aanvallen en fantastische goals van Mila, Tessa, Fenna, Finn (of Cas?) en Cas (of was het nou Finn???). Blijft voor de assistent-coach lastig om de namen van deze knappe kerels te onthouden!

Einduitslag 6-16, een verdiende overwinning met verzorgd handbal, goed en snel positiespel en 2 punten in de tas mee naar Duiven. De begroeting op het einde was een stuk beter, snelle leerlingen zijn het ook! Vervolgens de meegereisde ouders/publiek even bedanken voor de support en de mooie wave die een aantal keer werd ingezet, wat een fantastische steun en sfeer voor de kids!

Het was een raar seizoen voor iedereen, toch fijn om nog een wedstrijdje op het eind mee te pakken en deze winnend af te sluiten. Trainers, bestuur en ouders, allemaal bedankt voor jullie inzet!!! Fijne vakantie en sportieve groetjes van de E1!'