• De grote clubactie is weer van start en de loten mogen verkocht worden. De inkomsten uit de grote clubactie zijn voor onze vereniging erg belangrijk. Hiermee bekostigen wij de activiteiten binnen en buiten het veld voor onze geweldige jeugdleden.

    De verkoop van de loten gaat dit jaar iets anders dan je gewend bent. Naast het verkopen van de loten door van deur tot deur te gaan, kunnen de loten nu ook online gekocht worden.

    Via https://clubactie.nl/lot/handbalvereniging-duiven/458979 kom je op de verkooppagina van HV Duiven. Hier kun je aangeven met hoeveel loten je de vereniging wilt steunen.

    Tevens kun je op de site aangegeven van welke verkoper je de loten wilt kopen (dit is niet noodzakelijk). Al onze jeugdleden maken echter wel kans op een leuke prijs als ze de meeste loten weten te verkopen voor onze vereniging. Voor het bijhouden van de persoonlijke lotenverkoop is invullen van de verkoper wel noodzakelijk. Alle verkopende jeugdleden staan digitaal in het systeem en de verkoop wordt hierin bijgehouden.

    Voor de verkopende leden: de verkooppagina kan gewoon gedeeld worden via email, whatsapp en social media. Om het nog uitdagender te maken stelt de Grote Clubactie ook prijzen beschikbaar voor de topverkopers: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties. Je kunt hier persoonlijke prijzen winnen, maar ook als team staat er een mooie prijs klaar.

    Via onderstaande QR-code kom je meteen op de pagina van onze vereniging