• Op 17 april as. om 14:00 staat de WK kwalificatie wedstrijd van de Nederlands Handbalmannen tegen Portugal in Eindhoven op het programma.

Na het horen van veel interesse is het initiatief ontstaan om met een bus die kant op te gaan en als vereniging zijnde de Oranje mannen aan te moedigen.

De totale kosten per persoon zullen €25,- bedragen voor kinderen tot en met 15 Jaar en €30,- voor volwassenen. Dit is dus het ticket wat vanuit ons geregeld wordt + de busrit heen en terug.

Vertrektijd zal om 10:45 zijn. Mochten hier nog veranderingen in zijn zullen jullie via de mail op de hoogte worden gehouden, dus houd deze in de gaten de dag voor vertrek.

Betaling zal plaats vinden bij vertrek en graag contant meenemen.

Aanmelden kan tot het eind van de maand (Uiterlijk 31 maart).

P.s. Deze aanmelding staat ook gelijk garant als garantie van betaling ivm het bestellen van de tickets.

Schrijf je in via https://forms.gle/zS7qZdd45DZddLnD6 en we gaan er een mooie middag maken.