• Lidmaatschap

Vanaf welke leeftijd kun je bij ons handballen?

Iedereen vanaf 5 jaar is van harte welkom om te komen handballen bij HV Duiven. Om te kijken of handbal de sport voor jou is kun je kosteloos een maand meetrainen.

Waar trainen en spelen we?

HV Duiven traint en speelt in sporthal Triominos: zaal Endesprong, aan de Eltensestraat 4 in Duiven.

Klik hier voor de actuele trainingstijden.

Proeftraining

Wil je een keertje mee komen trainen.  Neem dan even contact op met de ledenadministratie, dan zorgen we er voor dat je bij de juiste groep meetraint en de trainer weet dat je komt.

Heb je nog vragen?

Mail naar ledenadministratie@hvduiven.nl.

Lid worden?

Klik dan op het aanmeldingsformulier

• Contributie seizoen 2019 - 2020

Categorie Geboortejaar Contributie per maand
    Kabouter 2013 € 5,-
    F jeugd 2011-2012 € 8,-
    E jeugd 2009-2010 € 9,-
    D jeugd 2007-2008 € 11,-
    C jeugd 2005-2006 €13,-
    B jeugd 2003-2004 € 15,-
    A jeugd 2001-2002 € 19,-
    Senioren 2000 en eerder € 26,-
    Trainend lid (niet spelend)  n.v.t. € 15,-
    Niet spelend / niet trainend lid  n.v.t. € 7,50

De contributie wordt per automatische incasso geind, tenzij anders met bestuur schriftelijk is overeen gekomen.

De contibutie is gedurende het gehele handbalseizoen verschuldigd (dus 12 maanden). Ook indien men tijdens het lopende seizoen eerder opzegt dient de volledige contributie voldaan te worden, mede doordat de vereniging voor een vol jaar o.a. contributie aan de bond verschuldigd is. In overleg met het bestuur kan hier eventueel van worden afgeweken.

• Lidmaatschap beïndigen

We hopen uiteraard dat je vele jaren lid blijft, maar mocht je toch je lidmaatschap willen beïndigen, dan dien je dit schriftelijk, met opgave van reden, voor 1 april te laten geschieden.

Opzeggen kan alleen schriftelijk.

E-mail voor schriftelijk opzeggen: ledenadministratie@hvduiven.nl

Je krijgt een schriftelijke bevestiging van de opzegging van onze secretaris.

Indien er niet voor 1 april schriftelijk opgezegd wordt, zal de volledige contributie voor dat komende seizoen in rekening worden gebracht. Het contributiejaar van HV Duiven loopt van 1 juli t/m 30 juni.