• Duiven- HV Duiven heeft Arjan Schoock aangesteld als trainer / coach voor de dames van HV Duiven. Schoock krijgt een jonge en talentvolle groep onder zijn hoede, waarmee hij komend seizoen in de tweede klasse uitkomt. 

    De nieuwe oefenmeester kende zelf een imposante handbalcarrière als keeper. Hij keepte meerdere jaren in de Nederlandse Eredivisie bij onder meer AHV Swift en Tachos Waalwijk. De Wijchenaar maakte ook nog minuten in de tweede Bundesliga bij MT Melsungen. Hij speelde meerdere interlands met het Nederlands herenteam.

    Schoock is aangesteld voor komend seizoen met een optie voor nog twee seizoenen. “Ik ben een rustig persoon en kijk tijdens een training of wedstrijd naar de mogelijkheden binnen mijn team, hier pas ik dan mijn strategie op aan. Ik ben niet bang om te improviseren en probeer in elke speelster het beste naar boven te halen. Met die instelling ga ik deze uitdaging aan en wil ik met deze groep graag op de bovenste regionen van de tweede klasse mikken”, stelt Schoock.

    Ook bij Dames 2 van HV Duiven staat er vanaf volgend seizoen een nieuw gezicht voor de groep. Alphons Boshoven komt over van streekgenoot OBW. De ervaren coach krijgt een jonge groep meiden voor zich, waarmee hij komend seizoen uitkomt in de derde klasse.