• Op 27 september om 10.10 uur stond de 1e competitiewedstrijd in Ede op de planning. Na weken van hard trainen onder leiding van Carlo Heebing waren de jongens en meiden van de E1 er helemaal klaar voor.
    Bij aankomst moesten we buiten nog even 10 minuten wachten want de beheerder had zich blijkbaar verslapen…. De moeder van Tessa had wat moeite met de navigatie en stond eerst bij de verkeerde sporthal in Ede maar gelukkig was ze nog op tijd.
    Eenmaal binnen liepen de kids vol zenuwen naar de kleedkamer waar ze vol trots het fel oranje shirt van Duiven weer mochten aantrekken. Ook de papa’s en mama’s waren zenuwachtig maar hielden zich netjes aan de Corona regels op de tribune.
    Na de warming up (“we zijn nu al moe….”) gingen we al direct voortvarend van start en namen we het initiatief in handen. Binnen 10 minuten stond het al 0-5 en met Tjerk op de goal hadden we weer een topkeeper, Tessie Wester kan er nog wat van leren.
    Eigenlijk was de wedstrijdbal onze grootste tegenstander want stuiteren was zeer lastig. De scheids wilde er helaas niets aan doen, ruststand 1-8, Fenna ging in de goal en Lucas scoorde er de 2e helft weer lustig op los.
    Dit resulteerde in een klinkende 8-20 overwinning! De wedstrijdtafel had nog wat moeite om de stand bij te houden maar uiteindelijk heeft Iedereen gescoord. Al met al dus een fantastische start van de competitie!