• Zondag 4 oktober om 16:00 uur stond de “op papier altijd lastige uitwedstrijd” tegen HCW E1 op het programma. De warming up werd met 10 minuten verlengd aangezien de scheidsrechter enige vertraging had opgelopen. Geen probleem verder want iedereen was weer messcherp en gebrand op een overwinning.
  Gelukkig was onze hoofdcoach “Mick Mayonade” er weer bij, hij had weer een tactisch plan bedacht. En extra goed gehumeurd aangezien Vitesse weer gewonnen heeft en boven Ajax op de ranglijst staat.
  Door de verscherpte corona regels was er geen thuispubliek maar hadden wij met “de rijdende ouders” toch goede support langs de lijn.
  De begroeting van Duiven was harder en feller als de tegenstander, HCW was onder de indruk en voordat ze het wisten stonden het al 0-7 na goals van Meike, Lucas, Fenna, Mila en Linn. Tjerk had niet veel te doen in de goal maar op de momenten dat het gevaarlijk werd stond hij weer top te keepen.
  In de rust gaven de coaches aan dat ze minder moesten stuiteren en nog meer moeten overspelen. Mila stond de 2e helft op de goal, gezien de kleine en jongere tegenstanders gingen wij met een speler minder spelen. Dit maakte weinig uit want de ene na de andere prachtaanval volgde. Ze wisten de vrije man/vrouw goed te vinden en het positiespel was goed. Ook Finn, Merle, Tessa en Tjerk wisten het net te vinden, iedereen weer gescoord dus, complimenten voor de kids!!!!
  Op de bank merkte Tjerk op dat er af en toe een plaatselijk vies windje in de zaal voorbij kwam, hij was zelf wel tevreden met de kwaliteit van zijn scheetje…..
  Einduitslag 1-17, puntjes binnen, goed overgespeeld en tevreden naar huus toe.